Actie Schoenendoos Actie Schoenendoos

Actie-4-Kids (schoenendoosactie)

 
De kindernevendiensten van de PKN-kerken in Geldermalsen doen dit jaar (weer) mee met de Actie-4-Kids van Stichting “de Samaritaan”. Actie-4-Kids komt in actie voor arme kinderen die opgroeien in moeilijke omstandigheden. Door een schoenendoos voor hen te versieren en te vullen met schoolspullen, toiletartikelen en speelgoed krijgen deze kinderen een steuntje in de rug. De schoenendozen worden uitgedeeld aan kinderen in bijvoorbeeld weeshuizen, vluchtelingenkampen en sloppenwijken. Doe mee en maak deze kinderen blij met een prachtig cadeau!
 
Actie-4-Kids start op zondag 14 oktober. In zowel de Gereformeerde kerk als de Centrumkerk liggen vanaf die datum folders klaar waarin alle informatie staat die u nodig heeft om een schoenendoos te vullen. Voor wie thuis geen lege schoenendozen heeft, staan er in beide kerken lege schoenendozen klaar om mee te nemen. Gevulde schoenendozen kunnen t/m zondag 4 november in beide kerken ingeleverd worden. Of bij één van de ondergetekenden.
 
Het is een actie VOOR kinderen, maar hoeft zeker niet alleen DOOR kinderen gedaan te worden. Iedereen die een steentje bij wil dragen, wordt van harte uitgenodigd om een schoenendoos te vullen; maar ook  steun in de vorm van bijvoorbeeld een gift, voor het transport van de schoenendozen, is van harte welkom.
 
Wilt u hulp bij het vullen van een schoenendoos, of heeft u andere vragen neem dan contact op met ondergetekenden. Voor meer informatie over Actie-4-Kids kunt u kijken op www.actie4kids.org
 
Vriendelijke groet,
Richard van Mersbergen – 0345 505048
Jeannette Stoffer - 0345 576845
 
terug