Muziekvoorstelling ‘I have a dream’ door Singsation Muziekvoorstelling ‘I have a dream’ door Singsation
Komend jaar werkt het koor Singsation toe naar een ambitieuze muziekvoorstelling met uitvoeringen op 15 en 16 november 2024. Onder de titel ‘I have a dream’ – naar de beroemde speech van Martin Luther King – zingen we eigen bewerkingen van bekende en minder bekende spirituals en verbinden we deze tijdloze liederen van hoop en verlangen met thema’s die ons vandaag bezighouden.

Met muzikanten, licht, foto’s en filmbeelden en gesproken teksten willen we er twee inspirerende avonden van maken. De opbrengst is bestemd voor het ZWO-spaardoel Shade Children Foundation.

Projectleden die mee willen zingen zijn van harte welkom. Lijkt het je leuk om mee te doen? Stuur dan alvast een mailtje naar singsationgeldermalsen@gmail.com, dan houden we je op de hoogte. Repetities zullen zijn op donderdagavonden. Je krijgt ook oefenopnames om thuis mee te kunnen oefenen.

Op donderdag 8 februari is de eerste repetitie- en kennismakingsavond waarop we alles over dit project zullen vertellen en ook meteen al wat gaan zingen. Je kunt dan vrijblijvend een keer komen meedoen om te zien of het wat voor je is.

Karin Eilander en Jorrit Meulenbeek
 
terug