Jeugd / Jongeren Jeugd / Jongeren


Het jeugd en jongerenwerk van de PKN Geldermalsen wordt door de twee kerken gezamenlijk georganiseerd. Een aantal activiteiten is gekoppeld aan een bepaalde kerk (bijvoorbeeld creche en kindernevendienst) andere activiteiten zijn overkoepelend en gemeentebreed.

Jeugdraad

In 2011 is er een jeugdraad opgericht waarin alle jeugd en jongeren activiteiten vertegenwoordigd zijn, dit om de samenhang en doorstroming beter in het oog te kunnen houden. Het beleid is dat alle kinderen en jongeren van harte welkom zijn in onze gemeenten en voor allen bieden we activiteiten passend in hun leefwereld met de Bijbel als basis. De activiteiten beginnen bij de creche voor de allerkleinsten en dit gaat door via kindernevendienst, tienerkerk, catechese, jeugddiensten en andere vervolg activiteiten.

Eigen website

Op www.jongpkngeldermalsen.nl staat alle informatie van alle activiteiten.

Veel van de jongerenactiviteiten vinden plaats in het nieuwe Jeugdgebouw rechts naast de Gereformeerde kerk (Emmalaan 2a, Geldermalsen).

In het Jeugdgebouw worden ook evenementen georganiseerd waarbij alle jongeren voor de verschillende activiteiten worden uitgenodigd.

 
Jeugddiensten Jeugddiensten
Een keer per maand wordt er een jeugddienst georganiseerd. Deze diensten worden samen met een jeugdwerkactiviteiten voorbereid en voor elke dienst wordt een interessante spreker en een leuke band uitgenodigd.

Voor de datums, thema's en sprekers kijk op 
: www.jongpkngeldermalsen.nl