donderdag 30 oktober 2014

Bijbelquiz

Datum: 
 donderdag 30 oktober 2014
Tijdstip: 
 20:00 uur  - 22:00 uur
Locatie: 
 Bibliotheek Geldermalsen
Prijs: 
 Vrijwillige gift


De Bijbelquiz van het Nederlands Bijbel Genootschap in de bibliotheek betekent voor jong en oud een avondje van leren en ontspanning rondom de Bijbel! De quiz is natuurlijk weer mooi vormgegeven met illustraties en met filmpjes en sluit aan bij het thema “De Bijbel Dichtbij”. Quizmaster is Ds. Alice van Halsema. Gastheer: De heer W. Bijl.

 
Teams van 4 personen spelen met elkaar een Bijbelquiz vol humor, doordenkertjes en interessante weetjes. Tieners spelen tegen leeftijdgenoten. De quiz bestaat uit tien rondes met meerkeuzevragen en een finaleronde. Welk team scoort dit jaar het hoogst en wie wordt de beste speler? Voor hen is er een leuke prijs.
 
Iedereen is welkom in de bibliotheek van Geldermalsen op donderdagavond 30 oktober. De quiz begint om 20.00 uur en zal rond 22.00 uur afgelopen zijn. Vanaf 19.45 uur staat de koffie/thee klaar. Toegang is gratis, dat geldt ook voor de koffie/thee/fris met iets lekkers. Op de koffietafel staat echter wel een potje voor een vrijwillige gift voor het Bijbelwerk van het Nederlands Bijbelgenootschap. Er zal ook een tafel met Israël producten worden opgesteld door de familie Kerkmeester.
 
U/Jij kunt zelf meedoen met de quiz, maar ook als toeschouwer komen. Allen van harte uitgenodigd!
 
Bijbelquiz wordt georganiseerd door de Bijbel10daagse commissie van Geldermalsen.
Aanmelden en info via bijbel10daagsegeldermalsen@gmail.com of 06-54388068

Bijbel bestellen? Klik hier. 
 

terug