Singsation Singsation
Singsation is een gezellig en sociaal koor. Ons repertoire bestaat uit liederen met een positieve boodschap, van gospel en pop tot Sela, Opwekking en Taizé.

In 2014 zijn we ontstaan uit het gelegenheidskoor van de musical Ruth, die werd opgevoerd in de PKN-kerk in Geldermalsen. Daarna leek het een aantal deelnemers leuk om samen te blijven zingen.
Sindsdien repeteren we iedere week. De repetitieavonden zijn inspirerend, gezellig en vol met muzikaliteit. Ook zijn er al vele bijzondere optredens geweest, in kerk- en trouwdiensten en bij concerten.

In april 2017 waren we als koor betrokken bij de musical Johannes de Doper.Nu. Een prachtig project om als koor aan mee te doen. Ons volgende grote spektakel is the Young Messiah – revisited, wat we in april 2019 gaan uitvoeren. Een mooi muziekstuk toegankelijk gemaakt waarbij ook gastleden meedoen. De begeleiding zal zijn door een orkest met violen, cello, fluit, gitaar, slagwerk, piano.

Repetities

We repeteren wekelijks op donderdagavond in de PKN kerk op de hoek van Emmalaan/ds R. Lomanlaan in Geldermalsen. Aanvang 20.00 uur. Na de pauze gaan we door tot 21.45 uur.

Lijkt het je leuk om ook mee te zingen, kom gerust een kijken of meezingen. Zing een aantal weken mee, je kunt daarna besluiten of je lid wordt.

Informatie

Voor meer informatie kijk op onze website of bel/mail met Henriette Feenstra: 06-54641815 | henriette@famfeenstra.nl
 
terug